Logo

 

Брояч на посещенията


Сейшелски острови


Сейшелски островиНа Сейшелските острови може да отидете, за да се насладите на първичната природа. Това ще почувствате незабавно, благодарение на идеалните климатични условия, на винаги топлото море с чудесни плажове. Разположени са в тропическите ширини и са заобиколени от изумрудена широка гладка повърхност. Индийският океан, този кокосов рай поразява въображението с богатството на цветовете и разнообразието на растенията, с богатия на багри подводен свят и чудноватите резервати, а също с креолското население с неговите традиции, съчетаващи в себе си европейската, африканската, индийската и китайската култури.

Сейшелско Карта
Република Сейшелски острови е разположена на 115 острови и островчета. Всички острови се делят на групи: група на Сейшелските острови (Мае, Праслин, Ла-Диг, Света Ана, Еленов остров, островите Дългия, Средния, Кръглия, Безплодния, Каше, ГрандІроше и т.н.), амиратски острови (Ремир, Етуал, Будез, Мария-Луиза и т.н.), група Фаркуар (атолите Провидес и Фаркуар), група Алдаба (атолите Алдаба и Космоледо). Атолите се състоят от множеството големи и малки острови.

Обществен строй: Президентска република;
Столица: Виктория (25 000);
Население: 76 000;
Религия: Християнство;
Език: Креолски, английски, френски;
Пари: Сейшелска рупия;
Пропускателен режим: Безвизов;
Площ: 280 кв.км.;
Климат: Мусонен.

Празници: 1 и 2 януари – Нова година, 1 май – празник на Труда, 5юни – Ден на Освобождението, 18 юни – Ден на националното помирение, 29 юни – Ден на независимостта, Великден, 10 юни – Празник на Тялото Господне, 15 август – Успение на Пресвета Богородица, 1 ноември – Ден на вси Светии, 8 декември – Непорочно зачатие, 25 декември – Рождество.

СТОЛИЦА ОСТРОВИ ИСТОРИЯ

http://www.azimut-tour.ru/index.php?ContryGr=2&Contry=68&Info=true