Български Антифашистки Съюз

Български Антифашистки Съюз

Областен и Общински Съвети - Русе

 
 
     
 

Закрити руски нацистки сайтове

С този превод отговаряме отчасти на въпроса съществува ли неофашизъм в съвременното общество. Не разполагаме с данни за неофашистки и неонацистки сайтове в България, но считаме, че данните за Русия, в по-голяма или в по-малка степен, са валидни за всяка една европейска страна в това число и за нашата.

“По данни на http://antinazism.org/ovicr.html от 9 май 2002 година временно или постоянно от Интернет са отстранени следните нацистки сайтове, създадени в Русия:

www.ivan-grad.narod.ru (авторът се е старал много, обозначавайки със свастика руските градове на картата)

www.ivanhools.narod.ru (още една околофутболна групировка, създателят и е бил музикален критик – “ и ето неговата група: Евреи, арабска твар, чернокожи и хора с тесни очи...”)

www.rbpirates.narod.ru (околофутболна групировка скинхед - в последните месеци се наблюдава засилване на процеса на маскиране на неонацистите като футболни запалянковци)

www.alex-co.ru (съвместно със сайта miluim.narod.ru сайт на обидения “журналист” Китер - отново закрит)

www.rneomsk.narod.ru (омското отделение на РНЕ)

www.vedaria.com (да постави нацистски сайт в Германия може само пълен идиот. Сайтът беше син на унищожения по-рано 14.88.ru)

www.extremist88.narod.ru ("нашата сила е в нашето единство" – ясно е какво им е в главите)

www.nskampf.narod.ru (забележителни са били само воплите “Зиг Хайл!”, раздаващи се при прегледа)

www.delo88.narod.ru и www.neonaz.narod.ru (сайт на нацистите, закрит с помощта на нашите приятели от The FFF )

www.geocities.com/black88sun (забранява се използването на сървара Yahoo за продажба на компакт- диск с марша на СС)

www.tuanur.narod.ru (когато ти е скучно, можеш да отидеш в интернет и да организираш армия, за да "защитаваш народа от чурак")

www.hailrussia.narod.ru (Русия повече от всички обича нацистите. Само да избере своя фюрер - и ще бъде най-хубавата страна)

www.wpsh1488.narod.ru

www.zk.ru/tule (страница на нашия голям поклонник Женя Мухтаров. Да прикриеш снимката на Митрополит Ярославски с лист на черносотниците е необходим много ум и любов към руската църква)

www.ns-skinheads.narod.ru (малолетни глупачки с "двойка" по руски)

www.madjack.narod.ru (закрит за нацистските призиви - в раздела за гости е забелязано мъдрото предупреждение, че сайтът ще преживее до първото съобщение за него в Народ.Ру)

www.targitaika.narod.ru (закрит с помощта на приятели)

www.schiklgruber.narod.ru (снимки на млади нацисти запазени за "Музея по дегенералогия", който по-късно ще се открие на сайта. Изпратен е на doctor.ru за илюстрация на болеста "олигофрения")

www.yayanka.narod.ru (съгласно действуващото законодателство са забранени: а) свастиката с цел пропаганда на нацистките идеи; б) стиховете с призив за убийства )

www.skinhead14-88.narod.ru (названията говорят за всичко)

www.antisionist-04.narod.ru

www.svat.ru (храбър руски богатир. Спасител и защитник на обидените, куци, сакати - на всички , ограбени, убити, изнасилвани зли евреи. Благодаря Majordomo.Ru)

www.gfash88.narod.ru ("Резервоарите ще бъдат затворени отгоре и ще остане само незначителен отвор за поставяне там на нечовеците" – трябва да се започне със създателите на сайта)

www.raurb.fromru.com (не трябва да се регистрираш на всички нацистки форуми – по-дълго ще просъществуваш)

www.patron.by.ru (нацистки сайт с крадени от есесовците емблеми)

www.patron.narod.ru (нацистки сайт с крадени емблеми - двойник)

www.alex-co.ru (със сайта на писателя Борис Миронов историята беше дълга и сложна. Благодарим на управление “’Р” на МВД Росия от Самарска област)

www.ns88.bip.ru (да се разполагат само свастики на една страница е глупаво – сайтът живя до първия случаен посетител)

www.slavayarile.chat.ru (още един сайт на Доброслав – боя се, че не е последен)

www.midnightmare.narod.ru ("Нощен кошмар" в смисъл позоваване на нацистки сайт)

www.geocities.com/slavayarile (първият сайт ,премахнат от американски хостинг – огледало на премахнатия от Народ.ру. От Yahoo е получена голяма благодарност)

www.slavayarile.narod.ru (сиви мужици в руски народни кафтани под флага на Третия райх – Гьобелс би полудял)

www.duel.ru ( с нашето скромно участе пак прикрихме тази антисемитска мръсотия. И отново след закриването й отиде на друг хостинг. Какво пък, удача)

www.ns-art-online.narod.ru ("Хитлер и деца", "Хитлер мисли", "момче и момиче – членове на нацистка банда" – беше, сега е в музея)

www.sloviane.boom.ru (скинхедовска база – редиректно на нацистските задгранични сайтове)

www.ultrasms.narod.ru (затворен за позоваване на Blood and Honour)

www.antiputin.narod.ru (Путин е лош, а "черно..пые" още по-лош)

www.russkie-idut.chat.ru (сайт на обществото "Памет" с фашистски възвания на техния психически не здрав фюрер Дима Василев)

www.patriotca.boom.ru (ще има викове че са закрили "народният патриотичен" каталог от сайтове. В действителност, известният в определени кръгове ресурс е закрит заради разполагането на рейтинг на фашистите)

www.forumvs.volki.ru (от провайдерът "Valuehost" е закрит форума на сайта Volki.Ru. Работата е възстановена след потвърждаване от собственика, че няма да се повтаря нарушаването на законодателството на Русия)

www.dobroslav.h1.ru (беше Доброслав – няма го Доброслав. Останаха Венцеслав, Мечеслав, Темнослав, Белослав и Мудослав... Закон за запазване на масата в действие: по-малко мозък – по-звънки имена)

www.nakhimov-200y.narod.ru (знаменитият водач на флотилия би се обърнал в гроба, ако знаеш как потомците му с болни мозъци се прикриват зад неговата фамилия. Официална причина за закриването - нецензурна битка на сайта)

www.gfash.chat.ru ( "нашият учител, нашият пророк, нашият бог – това е Адолф Хитлер" - какъвто "учителят", такива и "учениците")

www.freetop.ru/?A=view&user=patriotca (известен клон на безплатния рейтинг на Freetop.Ru - 94 изрода, споени от комплекс за непълценност . Благодаря ANK.RU)

www.double-h.narod.ru (сайт на одесовските певци на нацистки песни - в текста освен фразата "Chorus: "A-a-a-dolf..." се запомнят граматичните грешки и отсъствието на рими)

www.skinzone.by.ru (сайт на скинхенд –най-вече впечатляват некролозите за загиналите "в боевте с изродите". Да се смееш не е прието, но и тъгата не е на място)

www.14.88.ru (нацистски идиоти - ни една своя мисъл, само препечатки на есесовски прокламации. Благодаря на "Релком".)

www.duel.ru (сайт на душевно болни комунисти - закрит за фашистските речи на форума, отворил се е на друго място в орязан вид. Благодаря "Елвис +")

www.duelgazeta.narod.ru (резервен сайт на горе указаните душевно болни)

www.skinheads.nm.ru (скинхедовски страдания )

www.verruss.narod.ru (черносотнически лист – затворен заради нацистските карикатури, по-късно е получил форум на друг хостинг)

www.vspetroff.narod.ru ("сайт на юдофоба" )

www.antisemit-02.narod.ru (закриван е три пъти – последният път, като че ли завинаги)

www.arimperia.ru (след закриването в Москва е избягала на порно сайт в САЩ)

www.wasamf.by.ru ("Световен антиционистски и антимасонски фронт" – създателят явно е отровен от гъби)

www.dopcait.narod.ru (скинхедовски стенвестник - убит в зародиш)

www.avn-za.narod.ru (запис на бойците от армията "щурмуване на Кремъл със заседналите окупатори" – да се види един път, обаче е малко)

www.horugvenosec.narod.ru (черносотнически сайт)